Alexander Assenov Botev, Een inleidingkje voor deze webpagina
De schrijfwerken links kunnen met MS Word geopend worden. Liever niet openen met Kladblok


Dit zijn een paar Gymnasium opdrachten, van tijdens mijn laatste 3 jaren bij het Gymnasium in Den Haag 2001-2002. Maar dit zijn niet alle opdrachten noch boekverslagen. Toch is deze verzameling leuk om te bewaren zodat ik het hier kan laten zien. De lezer, kan zo hier zien, wat ik toen moest maken op de middelbare school. Ik had helaas in de eindexamenklas geen landelijk centraal eindexamen mogen maken ik was ziek geworden van een psychose en had erger wordende lichamelijke klachten, zoals de de gevolgen van 6 jaar lang platvoeten in de groei. Die winter in 2002 raakte ik psychotisch van de omgevinggsignalen en moest opgenomen worden voor 9 maanden wegens psychose. Maar zocht een jaar later na uitschrijving zelf hulp bij de open afdeling van Duinland misschien wegens winterdepressie.


Ik werd dus geschorst voor het eindexamen. De coordinator vond dat ik niet meer op school kon blijven. dus daarom geen eindexamen en moest ik thuis blijven. Ik ging me meer richten op muziek downloaden en computer spelletjes spelen daarom. ik werd niet veel weken later naar aanleiding van geluidsoverlast naar een Haagse Detentiecentrum overgeplaatst. daar werd ik opgesloten en geslagen, maar ook bestolen, van een nieuwe CD van de Roling Stones. Ik werd arbeidsongeschikt beoordeeld door het UWV GAK, en daarom kreeg ik een Wajong Uitkering.


Thuis had ik weinig sociale contacten. Daarom verhuisde ik naar De Stichting Anton Constandse op de Tasmanstraat 94 om mijn sociale contacten uit te breiden, Tot mijn spijt kwam ik in een hele andere voor mij vreemde sociale wereld terecht, in een zekere probleem wereld. In een Probleembuurt vind ik, omdat hier veel agressie en inbraak is. Criminaliteit dus, en daar in moet ik nu samenleven. Ik vind daarom, dat mijn woonsituatie is verslechterd, en wil weg hier naar een betere plek. Maar dit is afhankelijk relatief. Wordt het hier Beter, en zakt de agressie en criminaliteit dan zou ik willen blijven. Maar niet zo.

Ik denk meer aan een huurappartement in een betere Haagse wijk. Ergens waar minder soortgelijke problemen bestaan. Mijn verhuizing moet ik zelf gaan organiseren.

Mijn ouders helpen niet echt., zoals ze eerst beloofd hadden, dat ik terug naar huis kon niet, plus geen geld voor de huur. Ik moet nu alles zelf doen en betalen, terwijl mijn inkomen met 20 procent is gedaald de laatste 2 jaar.

Ik denk om ergens te gaan werken, om de 20 procent weer aan te vullen. Een inkomen op 2 jaar oud niveau dus, die ik kwijt ben weer aan te vullen. Mijn leven wordt er niet beter op, door hier te blijven en steeds allerlei verliezen te lijden aan de criminaliteit en agressie en diefstal.

Gewoon dat vervelende gevoel wil ik kwijtraken. Ik wil een zeker beter leven.

Dus verhuizen naar een betere buurt en indien ik mij met deze uitkering niet meer zelf kan onderhouden, werk zoeken, dat is wat ik wil.

Maar wat voor werk moet ik doen en wat in kwalitatieve arbeid?


Ik heb geen college bachelor opleiding noch een college masters degree.


Zal het dan beter worden dan, nu? Dat is wat ik me afvraag.


Op dit moment ben ik bezig met oefenen met de taal Latijn, met het taaloefenprogramma Vocabularium, en ben bij les 19b. Ik probeer dit omdat ik alle 26 lessen van a tot c voor een 10 kan leren. Via Nova heeet het boek daarvoor.

Later als dit afgerond is, ga ik door met het boek Pallas voor het Vocabularium. En Pallas is voor Oud-Grieks. en dit zijn 162 Pallas lessen Oud-Grieks. Ik heb het les materiaal al gedownload van digischool.nl en ben daarmee aan de slag gegaan.1.Ik kan goed algemeen Nederlands


2.Ik kan goed algemeen Bulgaars


3.Ik kan goed algemeen Engels


4.Ik ken basis Russisch


5.Ik ken basis Frans


6.Ik ken basis Duits


7.Ik ken basis Latijn

8.Ik ken basis Oud-Grieks άNederlands

 1. NL boekverslag Tom Clancy Uur Van De Waarheid
 2. NL boekverslag Tom Clancy SSN
 3. NL boekverslag Timothy Gothon Ash Het Stasi Dossier
 4. NL boekverslag Jan Wolkers Turks Fruit
 5. NL boekverslag De Procedure (8).doc
 6. NL boekverslag Fernir.doc
 7. NL boekverslag De Doodshoofdvlinder (7).doc
 8. NL boekverslag De Doodshoofdvlinder vergelijking met De Griezelbus (voldoende).doc
 9. NL boekverslag Nooit Meer Slapen (7).doc
 10. NL verslag Orgaandonatie.doc
 11. NL boekverslag Aya Zikken- de Atlasvlinder
 12. NL boekverslag De Avonden 7.doc
 13. NL spreekvaardigheid bijvoorbeeld een spreekbeurt, in groepen van twee, bij ons bijvoorbeeld over de thema Pim Fortuin in De Nederlandse Politiek.
 14. NL boekverslag Ik Stamel IK Sterf (6) beste versie tot nu toe.doc
 15. NL boekverslag Wim Wennekes - Gouden Handel.txt Ik was aan het boekverslag begonnen. Ik had in het boek gelezen,tot en met Suriname, Japan en Europa en vragen van de opdrachten beantwoord op de computer. Ik weet nog dat van dit boek dat De Europese Binnenlandse Handel in de middeleeuwen meer winstgevend en belangrijk was voor Nederland dan de buitenlandse. bijvoorbeeld handel transport over de Donau rivier. En andere Europese rivieren. Ik weet ook nog Dat in het verhaal over De VOC gezegd werd dat de eerste Nederlanders en een Engelse loodsman welke uit Rotterdam met het Schip de Erasmus Japan Hadden Bereikt ook weer terug mochten en de Engelsman dat niet mocht van de Japanners. ik weet nog dat er geciteerd werd in het boek, dat hij zei, dat hij, zijn famillie nooit terug zou zien in Engeland.
 16. NL verslag 5 Mei.doc
 17. NL luistervaardigheid naar De Bijbel. Ik ken nog een onthouden laatste citaat: `De Eerste Zullen De Laatste Zijn, En De Laatste Zullen De Eerste Zijn` klas 5.
Engels

1. EN bookreport The Firm
2. EN bookreport Robin Hood?
3. EN bookreport
4. EN filmreport Romeo and Juliet Shakespire
5. EN watching listening and reading Macbeth
5. EN bookreport The Godfather
6. EN listening to quotes of The Holy Bible

7. EN reading and watching the movie Macbeth, but in The Mondriaan vwo´s last year.


Frans

1. FR leesvaardigheid en luistervaardigheid naar Le Petit Nicolas
2. FR spreekvaardigheid 1 sreekbeurt om de elke 2 weken. bijvoorbeeld een spreekbeurt over het onderwerp: ``contrabande des cigarettes illegaux``


Duits

1. DE overhoring `met drugs me de bus met vakantie in Nederland en weer terug´
2. DE voor spreekvaardigheid enige spreekbeurten bijvoorbeeld van iemand anders het voetbal EK `Mannschaft´.
3. DE een schooreis naar Gustrow in Duitsland, met bezoek aan Berlijn, met daarin bezoek aan een Filmtheater en het kijken van de film Scary Movie 2.
We hadden ook een kasteel bezocht en daar was het zogenaamde ´Peter menschen´ aan gerelateerd. Een klein dwergje of een spookje, dat was het.
4. DE een boekverslag als repetitie van het boek Die Weise Rose van de schrijfster Sophie Scholl


Profiel A1,2 Economie en Maatschappij,

Praktische Opdrachten, eigenlijk Werkstukken.


 1. P.O. A.N.W. - Malaria (7).doc
 2. P.O. Maatschappijleer - De Multiculturele Samenleving In Nederland.doc
 3. P.O. Wiskunde - Het West Sumatraanse Gokspel (6).doc
 4. P.O. Scheikunde - Uranium.doc
 5. P.O. Geschiedenis - Het Kosovo conflict (8).doc
 6. P.O. Nederlands - Pim Fortuin in de Nederlandse Politiek.doc
 7. P.O. Economie - Die moest ik nog maken in Klas 6
 8. Klassieke Kulturele Vorming K.C.V. praktische onderdelen
 9. K.C.V. een spreekbeurt over Julius Gaius Caesar.txt
 10. K.C.V. een verslag over een theatervoorstelling van Trolius & Cressida.doc
 11. K.C.V. een verslag over een theatervoorstelling van Andromache La Comedie Francaise.doc
 12. K.C.V. een verslag over de Film The Gladiator.doc
 13. K.C.V. een verslag over een theatervoorstelling van Medea.doc
 14. K.C.V. leeswaardigheid lezen uit de Ilias van Homerus
1. C.K.V.2 museum verslag Paulus Potter en Berchem.doc


Latijn

1. LA Schoolreis naar Rome in Italie.

We hebben het Collosseum bezocht het Palatijn de Piaza Navona en het Trivium en het Pantheon en een Triomfboog op een heuveltje. in de tijd van de romeine mochten geen joden onder de boog lopen had onze gids gezegd. Ik moest daarna om ziekte verlof terug naar huis in Den Haag. Het schooljaar ging gewoon verder, ik miste een paar proefwerken. Ik haalde de 5e klas wel. De 6e niet jammergenoeg

Management en Organisatie

1. Een Eigen Bedrijfsplan, Investeringen, Vervanginsinvesteringen, Bruto, Netto, Winst, Verlies, Aandelen, Opties, Obligaties, Staatsobligaties, Soorten van Hypotheken, Spaarhypotheek, Lenen, Investeren, en Rente.
 1. C.G.S. arbeid vertaald in het Russisch 2000-2002.doc
 2. C.G.S. arbeid vertaald in het Engels totaal 2000-2002.doc


 1. 12. Boekverslagen voor Nederlands + 2 verslagjes en een Presentatie tijdens de Bovenbouw d.w.z. klas 4 en 5.
 2. 6 Praktische Opdrachten, voor de Bovenbouw
 3. 6 Klassieke Culturele Vorming Opdrachten, voor de Bovenbouw en een van de onderbouw, Medea.
 4. 1 Culturele Klassieke Vorming Opdracht, voor de Bovenbouw

  Bijna alle gegeven documenten, Ik bedoel daarmee alle documenten, die van rechtsboven, aan de pagina, deze pagina, naar beneden opgesomd zijn, zijn te openen met het programma, Microsoft Office Word 2003.
 5. Rapporten van Alexander Assenov Botev
  van het Christelijk Gymnasium Sorghvliet te Den Haag
  Klas 1B Cursus 1997 - 1998
  1e rapport
  2e rapport
  3e rapport
  eindrapport
  Nederlands
  7
  8.5
  7
  8
  Latijn
  8
  8
  6
  7
  Frans
  7
  7
  7
  7
  Engels
  8
  9
  8.5
  9
  Geschiedenis
  8
  8
  7.5
  8
  Aardrijkskunde
  7.5
  7
  6.5
  7
  Wiskunde (A)
  7.5
  7.5
  8
  8
  Biologie
  8.5
  8
  8
  8
  Godsdienst
  8.5
  7.5
  8
  8
  Tekenen
  7.5
  8
  6
  7
  Muziek
  5
  8
  7.5
  7
  Techniek
  10
  10
  9
  9
  Lich. Oefening
  6
  7
  7
  7
  bevorderd
  Klas 2B Cursus 1998 – 1999
  1e rapport
  2e rapport
  3e rapport
  eindrapport
  Nederlands
  7
  6.5
  7
  7
  Latijn
  8.5
  6.5
  6.5
  7
  Grieks
  9
  9
  8
  9
  Frans
  6.5
  7
  7
  7
  Duits
  7.5
  6
  7
  7
  Engels
  7.5
  7
  7
  7
  Geschiedenis
  6
  7.5
  7
  7
  Aardrijkskunde
  6
  7
  6
  6
  Wiskunde (A)
  6
  5.5
  7.5
  6
  Natuurkunde
  7.5
  6
  7
  7
  Biologie
  6
  8.5
  7
  7
  Verzorging
  7
  6.5
  7.5
  7
  Economie
  7.5
  6.5
  7.5
  7
  Godsdienst
  8.5
  8.5
  -
  9
  Tekenen
  9
  8.5
  7
  8
  Muziek
  5.5
  7.5
  7
  7
  Lich. Oefening
  7
  6.5
  6.5
  7
  bevorderd
  Klas 3B Cursus 1999 – 2000
  1e rapport
  2e rapport
  3e rapport
  eindrapport
  Nederlands
  -
  7.5
  8.0
  8
  Latijn
  7.0
  7.5
  7.5
  7
  Grieks
  geen gegevens
  Frans
  7.0
  7.5
  8.5
  8
  Duits
  7
  7
  Engels
  7.5
  8.0
  6.0
  7
  Geschiedenis
  8.0
  7.0
  7.0
  7
  Aardrijkskunde
  -
  -
  6.0
  6
  Wiskunde (A)
  7.5
  7.0
  6.5
  7
  Natuurkunde
  9.0
  7.5
  6.5
  8
  Scheikunde
  6.5
  7.0
  6.0
  6
  Tekenen
  8.0
  7.5
  7.5
  8
  Godsdienst
  -
  -
  -
  geen gegevens
  Lich. Oefening
  geen gegevens
  bevorderd
  klas 4c Cursus 2000 – 2001
  1e rapport
  2e rapport
  3e rapport
  eindrapport
  Nederlands
  6.0
  6.5
  6.0
  6
  Latijn
  7.5
  6.5
  6.5
  7
  K.C.V.
  9.0
  -
  -
  9
  Engels
  9.0
  8.0
  7.5
  8
  Frans
  7.5
  7.5
  7
  7
  Duits
  7.0
  7.0
  7.0
  7
  Letterkunde
  8.0
  6.5
  6.5
  7
  Wiskunde
  6.5
  5.5
  5.5
  6
  Geschiedenis*
  9.5
  8.5
  7.3
  8                 Zie *
  Maatschappijleer*
  8.5
  -
  -
  8                 Zie *
  C.K.V.2
  -
  -
  6.5
  7
  A.N.W.
  7.5
  8.0
  7.0
  8
  Economie 1
  6.0
  -
  6.5
  6
  Natuurkunde 2
  6.5
  Scheikunde 1,2
  7.5
  Godsdienst
  8.0
  8.5
  7.5
  8
  Lichamelijke Oefening
  6.0
  6.0
  6
  Theorie
  Praktische Opdracht
  Schoolexamen
  *Geschiedenis
  8.0
  8.5
  8
  *Maatschappijleer
  8.4
  7.0
  8
  *A.N.W.
  7.5
  Bevorderd
  Klas 5C Cursus: 2001-2002
  Examendossier van: Alexander Botev
  D= Dossiercijfer
  P = Periodecijfer
  D.1
  P
  1
  p
  2
  p
  3
  D2
  p
  1
  p
  2
  p
  3
  D3
  Gemeenschappelijk deel:
  A.N.W.
  7
  5.8
  5.8
  6.0
  5.9
  Duits 1
  7
  5
  7
  6
  6.0
  Engels
  8
  7.3
  6.2
  7.3
  6.9
  7.9
  6.5
  6.4
  Frans1
  7
  6.0
  6
  5.7
  Geschiedenis
  8.0
  8.0
  K.C.V.
  9
  3.6
  5.7
  4.7
  8.5
  8.5
  Letterkunde
  7
  8.0
  6.2
  7.1
  7
  6.8
  7.0
  Maatschappijleer
  8.2
  Nederlands
  6
  5.2
  6.0
  5.6
  5.4
  6.5
  5.7
  5.9
  Profieldeel:
  Aardrijkskunde
  6.0
  5.2
  7.3
  5.6
  5.8
  4.6
  5.2
  Economie 1,2
  6
  6.7
  7
  4
  5.9
  5.8
  6.1
  4.5
  5.5
  Geschiedenis
  8.4
  4.5
  6.5
  6.3
  5.6
  5.8
  Wiskunde A1,2
  6
  4.5
  4
  5.5
  4.7
  4.4
  3.9
  4.2
  Vrije deel:
  Latijn
  7
  5.3
  3.1
  5.0
  5
  5.4
  5.0
  C.K.V.3 drama
  6.5
  Theorie Cijfer
  Praktische Opdracht
  School Examen
  A.N.W.
  7.5
  7
  Duits 1
  6.2
  7
  Frans 1
  7
  Geschiedenis
  8.0
  8
  K.C.V.
  6.7
  Maatschappijleer
  8.4
  7.0
  8
  Aardrijkskunde
  6.0
  Geschiedenis
  8.0
  Wiskunde A1,2
  6.0

  Klas 5C Cursus: 2001-2002

  Examendossier van: Alexander Botev
  Handelingsdelen 1 2 3 4 5 6
  Duits In orde In orde x x x x
  Engels x In orde In orde In orde In orde x
  Frans x x x In orde In orde x
  Letterkunde Ne           |x Ne           | x En    |  x Ne   |x Ne   |x Ne  |x
  K.C.V. Gelezen: 26 uur van 40 Bezocht: 5 van 6
  L.O.B. Aantal punten: 24 van 40

  Graffie

Alexander Assenov Botev, Een inleidingkje voor deze webpagina
De schrijfwerken links kunnen met MS Word geopend worden. Liever niet openen met Kladblok


Dit zijn een paar Gymnasium opdrachten, van tijdens mijn laatste 3 jaren bij het Gymnasium in Den Haag 2001-2002. Maar dit zijn niet alle opdrachten noch boekverslagen. Toch is deze verzameling leuk om te bewaren zodat ik het hier kan laten zien. De lezer, kan zo hier zien, wat ik toen moest maken op de middelbare school. Ik had helaas in de eindexamenklas geen landelijk centraal eindexamen mogen maken ik was ziek geworden van een psychose en had erger wordende lichamelijke klachten, zoals de de gevolgen van 6 jaar lang platvoeten in de groei. Die winter in 2002 raakte ik psychotisch van de omgevinggsignalen en moest opgenomen worden voor 9 maanden wegens psychose. Maar zocht een jaar later na uitschrijving zelf hulp bij de open afdeling van Duinland misschien wegens winterdepressie.


Ik werd dus geschorst voor het eindexamen. De coordinator vond dat ik niet meer op school kon blijven. dus daarom geen eindexamen en moest ik thuis blijven. Ik ging me meer richten op muziek downloaden en computer spelletjes spelen daarom. ik werd niet veel weken later naar aanleiding van geluidsoverlast naar een Haagse Detentiecentrum overgeplaatst. daar werd ik opgesloten en geslagen, maar ook bestolen, van een nieuwe CD van de Roling Stones. Ik werd arbeidsongeschikt beoordeeld door het UWV GAK, en daarom kreeg ik een Wajong Uitkering.


Thuis had ik weinig sociale contacten. Daarom verhuisde ik naar De Stichting Anton Constandse op de Tasmanstraat 94 om mijn sociale contacten uit te breiden, Tot mijn spijt kwam ik in een hele andere voor mij vreemde sociale wereld terecht, in een zekere probleem wereld. In een Probleembuurt vind ik, omdat hier veel agressie en inbraak is. Criminaliteit dus, en daar in moet ik nu samenleven. Ik vind daarom, dat mijn woonsituatie is verslechterd, en wil weg hier naar een betere plek. Maar dit is afhankelijk relatief. Wordt het hier Beter, en zakt de agressie en criminaliteit dan zou ik willen blijven. Maar niet zo.

Ik denk meer aan een huurappartement in een betere Haagse wijk. Ergens waar minder soortgelijke problemen bestaan. Mijn verhuizing moet ik zelf gaan organiseren.

Mijn ouders helpen niet echt., zoals ze eerst beloofd hadden, dat ik terug naar huis kon niet, plus geen geld voor de huur. Ik moet nu alles zelf doen en betalen, terwijl mijn inkomen met 20 procent is gedaald de laatste 2 jaar.

Ik denk om ergens te gaan werken, om de 20 procent weer aan te vullen. Een inkomen op 2 jaar oud niveau dus, die ik kwijt ben weer aan te vullen. Mijn leven wordt er niet beter op, door hier te blijven en steeds allerlei verliezen te lijden aan de criminaliteit en agressie en diefstal.

Gewoon dat vervelende gevoel wil ik kwijtraken. Ik wil een zeker beter leven.

Dus verhuizen naar een betere buurt en indien ik mij met deze uitkering niet meer zelf kan onderhouden, werk zoeken, dat is wat ik wil.

Maar wat voor werk moet ik doen en wat in kwalitatieve arbeid?


Ik heb geen college bachelor opleiding noch een college masters degree.


Zal het dan beter worden dan, nu? Dat is wat ik me afvraag.


Op dit moment ben ik bezig met oefenen met de taal Latijn, met het taaloefenprogramma Vocabularium, en ben bij les 19b. Ik probeer dit omdat ik alle 26 lessen van a tot c voor een 10 kan leren. Via Nova heeet het boek daarvoor.

Later als dit afgerond is, ga ik door met het boek Pallas voor het Vocabularium. En Pallas is voor Oud-Grieks. en dit zijn 162 Pallas lessen Oud-Grieks. Ik heb het les materiaal al gedownload van digischool.nl en ben daarmee aan de slag gegaan.1.Ik kan goed algemeen Nederlands


2.Ik kan goed algemeen Bulgaars


3.Ik kan goed algemeen Engels


4.Ik ken basis Russisch


5.Ik ken basis Frans


6.Ik ken basis Duits


7.Ik ken basis Latijn

8.Ik ken basis Oud-Grieks άNederlands

 1. NL boekverslag Tom Clancy Uur Van De Waarheid
 2. NL boekverslag Tom Clancy SSN
 3. NL boekverslag Timothy Gothon Ash Het Stasi Dossier
 4. NL boekverslag Jan Wolkers Turks Fruit
 5. NL boekverslag De Procedure (8).doc
 6. NL boekverslag Fernir.doc
 7. NL boekverslag De Doodshoofdvlinder (7).doc
 8. NL boekverslag De Doodshoofdvlinder vergelijking met De Griezelbus (voldoende).doc
 9. NL boekverslag Nooit Meer Slapen (7).doc
 10. NL verslag Orgaandonatie.doc
 11. NL boekverslag Aya Zikken- de Atlasvlinder
 12. NL boekverslag De Avonden 7.doc
 13. NL spreekvaardigheid bijvoorbeeld een spreekbeurt, in groepen van twee, bij ons bijvoorbeeld over de thema Pim Fortuin in De Nederlandse Politiek.
 14. NL boekverslag Ik Stamel IK Sterf (6) beste versie tot nu toe.doc
 15. NL boekverslag Wim Wennekes - Gouden Handel.txt Ik was aan het boekverslag begonnen. Ik had in het boek gelezen,tot en met Suriname, Japan en Europa en vragen van de opdrachten beantwoord op de computer. Ik weet nog dat van dit boek dat De Europese Binnenlandse Handel in de middeleeuwen meer winstgevend en belangrijk was voor Nederland dan de buitenlandse. bijvoorbeeld handel transport over de Donau rivier. En andere Europese rivieren. Ik weet ook nog Dat in het verhaal over De VOC gezegd werd dat de eerste Nederlanders en een Engelse loodsman welke uit Rotterdam met het Schip de Erasmus Japan Hadden Bereikt ook weer terug mochten en de Engelsman dat niet mocht van de Japanners. ik weet nog dat er geciteerd werd in het boek, dat hij zei, dat hij, zijn famillie nooit terug zou zien in Engeland.
 16. NL verslag 5 Mei.doc
 17. NL luistervaardigheid naar De Bijbel. Ik ken nog een onthouden laatste citaat: `De Eerste Zullen De Laatste Zijn, En De Laatste Zullen De Eerste Zijn` klas 5.
Engels

1. EN bookreport The Firm
2. EN bookreport Robin Hood?
3. EN bookreport
4. EN filmreport Romeo and Juliet Shakespire
5. EN watching listening and reading Macbeth
5. EN bookreport The Godfather
6. EN listening to quotes of The Holy Bible

7. EN reading and watching the movie Macbeth, but in The Mondriaan vwo´s last year.


Frans

1. FR leesvaardigheid en luistervaardigheid naar Le Petit Nicolas
2. FR spreekvaardigheid 1 sreekbeurt om de elke 2 weken. bijvoorbeeld een spreekbeurt over het onderwerp: ``contrabande des cigarettes illegaux``


Duits

1. DE overhoring `met drugs me de bus met vakantie in Nederland en weer terug´
2. DE voor spreekvaardigheid enige spreekbeurten bijvoorbeeld van iemand anders het voetbal EK `Mannschaft´.
3. DE een schooreis naar Gustrow in Duitsland, met bezoek aan Berlijn, met daarin bezoek aan een Filmtheater en het kijken van de film Scary Movie 2.
We hadden ook een kasteel bezocht en daar was het zogenaamde ´Peter menschen´ aan gerelateerd. Een klein dwergje of een spookje, dat was het.
4. DE een boekverslag als repetitie van het boek Die Weise Rose van de schrijfster Sophie Scholl


Profiel A1,2 Economie en Maatschappij,

Praktische Opdrachten, eigenlijk Werkstukken.


 1. P.O. A.N.W. - Malaria (7).doc
 2. P.O. Maatschappijleer - De Multiculturele Samenleving In Nederland.doc
 3. P.O. Wiskunde - Het West Sumatraanse Gokspel (6).doc
 4. P.O. Scheikunde - Uranium.doc
 5. P.O. Geschiedenis - Het Kosovo conflict (8).doc
 6. P.O. Nederlands - Pim Fortuin in de Nederlandse Politiek.doc
 7. P.O. Economie - Die moest ik nog maken in Klas 6
 8. Klassieke Kulturele Vorming K.C.V. praktische onderdelen
 9. K.C.V. een spreekbeurt over Julius Gaius Caesar.txt
 10. K.C.V. een verslag over een theatervoorstelling van Trolius & Cressida.doc
 11. K.C.V. een verslag over een theatervoorstelling van Andromache La Comedie Francaise.doc
 12. K.C.V. een verslag over de Film The Gladiator.doc
 13. K.C.V. een verslag over een theatervoorstelling van Medea.doc
 14. K.C.V. leeswaardigheid lezen uit de Ilias van Homerus
1. C.K.V.2 museum verslag Paulus Potter en Berchem.doc


Latijn

1. LA Schoolreis naar Rome in Italie.

We hebben het Collosseum bezocht het Palatijn de Piaza Navona en het Trivium en het Pantheon en een Triomfboog op een heuveltje. in de tijd van de romeine mochten geen joden onder de boog lopen had onze gids gezegd. Ik moest daarna om ziekte verlof terug naar huis in Den Haag. Het schooljaar ging gewoon verder, ik miste een paar proefwerken. Ik haalde de 5e klas wel. De 6e niet jammergenoeg

Management en Organisatie

1. Een Eigen Bedrijfsplan, Investeringen, Vervanginsinvesteringen, Bruto, Netto, Winst, Verlies, Aandelen, Opties, Obligaties, Staatsobligaties, Soorten van Hypotheken, Spaarhypotheek, Lenen, Investeren, en Rente.
 1. C.G.S. arbeid vertaald in het Russisch 2000-2002.doc
 2. C.G.S. arbeid vertaald in het Engels totaal 2000-2002.doc


 1. 12. Boekverslagen voor Nederlands + 2 verslagjes en een Presentatie tijdens de Bovenbouw d.w.z. klas 4 en 5.
 2. 6 Praktische Opdrachten, voor de Bovenbouw
 3. 6 Klassieke Culturele Vorming Opdrachten, voor de Bovenbouw en een van de onderbouw, Medea.
 4. 1 Culturele Klassieke Vorming Opdracht, voor de Bovenbouw

  Bijna alle gegeven documenten, Ik bedoel daarmee alle documenten, die van rechtsboven, aan de pagina, deze pagina, naar beneden opgesomd zijn, zijn te openen met het programma, Microsoft Office Word 2003.
 5. Rapporten van Alexander Assenov Botev
  van het Christelijk Gymnasium Sorghvliet te Den Haag
  Klas 1B Cursus 1997 - 1998
  1e rapport
  2e rapport
  3e rapport
  eindrapport
  Nederlands
  7
  8.5
  7
  8
  Latijn
  8
  8
  6
  7
  Frans
  7
  7
  7
  7
  Engels
  8
  9
  8.5
  9
  Geschiedenis
  8
  8
  7.5
  8
  Aardrijkskunde
  7.5
  7
  6.5
  7
  Wiskunde (A)
  7.5
  7.5
  8
  8
  Biologie
  8.5
  8
  8
  8
  Godsdienst
  8.5
  7.5
  8
  8
  Tekenen
  7.5
  8
  6
  7
  Muziek
  5
  8
  7.5
  7
  Techniek
  10
  10
  9
  9
  Lich. Oefening
  6
  7
  7
  7
  bevorderd
  Klas 2B Cursus 1998 – 1999
  1e rapport
  2e rapport
  3e rapport
  eindrapport
  Nederlands
  7
  6.5
  7
  7
  Latijn
  8.5
  6.5
  6.5
  7
  Grieks
  9
  9
  8
  9
  Frans
  6.5
  7
  7
  7
  Duits
  7.5
  6
  7
  7
  Engels
  7.5
  7
  7
  7
  Geschiedenis
  6
  7.5
  7
  7
  Aardrijkskunde
  6
  7
  6
  6
  Wiskunde (A)
  6
  5.5
  7.5
  6
  Natuurkunde
  7.5
  6
  7
  7
  Biologie
  6
  8.5
  7
  7
  Verzorging
  7
  6.5
  7.5
  7
  Economie
  7.5
  6.5
  7.5
  7
  Godsdienst
  8.5
  8.5
  -
  9
  Tekenen
  9
  8.5
  7
  8
  Muziek
  5.5
  7.5
  7
  7
  Lich. Oefening
  7
  6.5
  6.5
  7
  bevorderd
  Klas 3B Cursus 1999 – 2000
  1e rapport
  2e rapport
  3e rapport
  eindrapport
  Nederlands
  -
  7.5
  8.0
  8
  Latijn
  7.0
  7.5
  7.5
  7
  Grieks
  geen gegevens
  Frans
  7.0
  7.5
  8.5
  8
  Duits
  7
  7
  Engels
  7.5
  8.0
  6.0
  7
  Geschiedenis
  8.0
  7.0
  7.0
  7
  Aardrijkskunde
  -
  -
  6.0
  6
  Wiskunde (A)
  7.5
  7.0
  6.5
  7
  Natuurkunde
  9.0
  7.5
  6.5
  8
  Scheikunde
  6.5
  7.0
  6.0
  6
  Tekenen
  8.0
  7.5
  7.5
  8
  Godsdienst
  -
  -
  -
  geen gegevens
  Lich. Oefening
  geen gegevens
  bevorderd
  klas 4c Cursus 2000 – 2001
  1e rapport
  2e rapport
  3e rapport
  eindrapport
  Nederlands
  6.0
  6.5
  6.0
  6
  Latijn
  7.5
  6.5
  6.5
  7
  K.C.V.
  9.0
  -
  -
  9
  Engels
  9.0
  8.0
  7.5
  8
  Frans
  7.5
  7.5
  7
  7
  Duits
  7.0
  7.0
  7.0
  7
  Letterkunde
  8.0
  6.5
  6.5
  7
  Wiskunde
  6.5
  5.5
  5.5
  6
  Geschiedenis*
  9.5
  8.5
  7.3
  8                 Zie *
  Maatschappijleer*
  8.5
  -
  -
  8                 Zie *
  C.K.V.2
  -
  -
  6.5
  7
  A.N.W.
  7.5
  8.0
  7.0
  8
  Economie 1
  6.0
  -
  6.5
  6
  Natuurkunde 2
  6.5
  Scheikunde 1,2
  7.5
  Godsdienst
  8.0
  8.5
  7.5
  8
  Lichamelijke Oefening
  6.0
  6.0
  6
  Theorie
  Praktische Opdracht
  Schoolexamen
  *Geschiedenis
  8.0
  8.5
  8
  *Maatschappijleer
  8.4
  7.0
  8
  *A.N.W.
  7.5
  Bevorderd
  Klas 5C Cursus: 2001-2002
  Examendossier van: Alexander Botev
  D= Dossiercijfer
  P = Periodecijfer
  D.1
  P
  1
  p
  2
  p
  3
  D2
  p
  1
  p
  2
  p
  3
  D3
  Gemeenschappelijk deel:
  A.N.W.
  7
  5.8
  5.8
  6.0
  5.9
  Duits 1
  7
  5
  7
  6
  6.0
  Engels
  8
  7.3
  6.2
  7.3
  6.9
  7.9
  6.5
  6.4
  Frans1
  7
  6.0
  6
  5.7
  Geschiedenis
  8.0
  8.0
  K.C.V.
  9
  3.6
  5.7
  4.7
  8.5
  8.5
  Letterkunde
  7
  8.0
  6.2
  7.1
  7
  6.8
  7.0
  Maatschappijleer
  8.2
  Nederlands
  6
  5.2
  6.0
  5.6
  5.4
  6.5
  5.7
  5.9
  Profieldeel:
  Aardrijkskunde
  6.0
  5.2
  7.3
  5.6
  5.8
  4.6
  5.2
  Economie 1,2
  6
  6.7
  7
  4
  5.9
  5.8
  6.1
  4.5
  5.5
  Geschiedenis
  8.4
  4.5
  6.5
  6.3
  5.6
  5.8
  Wiskunde A1,2
  6
  4.5
  4
  5.5
  4.7
  4.4
  3.9
  4.2
  Vrije deel:
  Latijn
  7
  5.3
  3.1
  5.0
  5
  5.4
  5.0
  C.K.V.3 drama
  6.5
  Theorie Cijfer
  Praktische Opdracht
  School Examen
  A.N.W.
  7.5
  7
  Duits 1
  6.2
  7
  Frans 1
  7
  Geschiedenis
  8.0
  8
  K.C.V.
  6.7
  Maatschappijleer
  8.4
  7.0
  8
  Aardrijkskunde
  6.0
  Geschiedenis
  8.0
  Wiskunde A1,2
  6.0

  Klas 5C Cursus: 2001-2002

  Examendossier van: Alexander Botev
  Handelingsdelen 1 2 3 4 5 6
  Duits In orde In orde x x x x
  Engels x In orde In orde In orde In orde x
  Frans x x x In orde In orde x
  Letterkunde Ne           |x Ne           | x En    |  x Ne   |x Ne   |x Ne  |x
  K.C.V. Gelezen: 26 uur van 40 Bezocht: 5 van 6
  L.O.B. Aantal punten: 24 van 40

  Graffie