Писанията отляво могат да бъдат отворени с MS Word. Не предпочитайте да отваряте с Notepad

Това са няколко задачи за гимназия, от последните 3 години в гимназията в Хага 2001-2002. Но това не са всички задачи или отчети за книги. И все пак тази колекция е хубаво да се запази, за да мога да я покажа тук. Тук читателят може да види това, което трябваше да направя в средното училище. За съжаление не ми беше позволено да се явявам на национален централен изпит в класа на дипломирането, че се разболях от психоза и имах по-лоши физически оплаквания, като например последствията от 6 месеца плоски крака в растежа. Тази зима през 2002 г. получих психотични екологични сигнали и трябваше да бъда приета за 9 месеца поради психоза. Но една година по-късно, след дерегистрацията, той сам поиска помощ от отворения отдел на Дуинланд заради зимната депресия.

Така че бях спряна за изпита. Координаторът смята, че вече не мога да остана в училище. затова нямаше изпитен изпит и трябваше да остана у дома. Започнах да се фокусирам повече върху изтеглянето на музика и компютърните игри. Няколко седмици по-късно не бях прехвърлен в център за задържане в Хага в резултат на шумовото замърсяване. там бях заключен и бит, но и ограбен от нов компактдиск от „Ролинг Стоунс“. Бях оценен като негоден за работа от UWV GAK и затова получих Wajong Uitkering.

Имах малко социални контакти у дома. Ето защо се преместих в De Stichting Anton Constandse на Tasmanstraat 94, за да разширя социалните си контакти и съжалявам, че се озовах в съвсем различен социален свят, в един проблемния свят. В проблемна област намирам, защото тук има много агресия и кражба. Затова престъпление и в това аз трябва да живея заедно сега. Затова считам, че положението с живота ми се е влошило и искам да се измъкна на по-добро място. Но това зависи от относително. Ако тук стане по-добре, а агресията и престъпността слязат, бих искал да остана. Но не е така.

Мисля повече за апартамент под наем в по-добър квартал в Хага. Някъде, където съществуват по-малко подобни проблеми. Аз самият трябва да организирам хода си.

Родителите ми всъщност не помагат, както обещаха първо, че не мога да се върна у дома, без пари за наема. Сега трябва да се справя и да плащам всичко за себе си, докато моите доходи са спаднали с 20% през последните 2 години.

Мисля, че ще работя някъде, за да възстановя 20%. Доход на ниво 2 години, който отново загубих, за да допълвам. Животът ми не се подобрява, като оставам тук и винаги губя всички видове престъпления, агресия и кражби.

Просто искам да загубя това досадно чувство. Искам по-добър живот.

Така че се придвижвам към по-добро съседство и ако не мога да запазя себе си с тази полза, търсейки работа, това искам.

Но каква работа трябва да правя и каква качествена работа?

Нямам бакалавърска степен, нито магистърска степен.

Ще бъде ли по-добре тогава? Това е, което се чудя.

В този момент практикувам с латински език, с лексикална програма Vocabulary, и съм в клас 19b. Аз се опитвам това, защото мога да науча всичките 26 урока от a до c за 10. Книгата е написана чрез Нова.

По-късно, когато това приключи, продължавам с книгата Палас за речника. А Палас е за древногръцки. и това са 162 Pallas уроци от древногръцки. Вече изтеглих материала от digischool.nl и започнах да го работя.

1. Мога да бъда добър общ холандски

2. Мога да бъда добър български

3. Мога да говоря добре английски

4. Познавам основния руски език

5. Аз знам основния френски

6. Познавам основния немски език

7. Познавам основния латински

8. Познавам основните стари гръцки

холандски

NL книга доклад Том Кланси час на истината

NL книга доклад Том Clancy SSN

NL книга доклад Тимъти Gothon Ash The Stasi Досие

NL книга доклад Ян Wolkers турски плодове

NL доклад за книгата Процедура (8) .doc

NL доклад за книгата Fernir.doc

NL доклад за книгата The Butterfly Death Head (7) .doc

NL книга доклад Документ за смъртта в сравнение с De Griezelbus (достатъчно) .doc

NL доклад на книгата Никога не спите отново (7) .doc

NL доклад Донор на органи

NL bookreport Ая Зиккен - пеперуда Атлас

NL bookreport De Avonden 7.doc

Например, професионална сесия, в групи по две, с нас например на темата Пим Фортуин в холандската политика.

NL boekverslag I Стамел IK Sterf (6) най-добрата версия така далеч

NL книга доклад Wim Wennekes - Gouden Handel.txt Аз започнах книгата доклад. Бях прочел в книгата до и включително Суринам, Япония и Европа и отговорих на въпроси от задачите на компютъра. Спомням си от тази книга, че европейската вътрешна търговия през Средновековието е по-изгодна и важна за Холандия от чуждестранната. например търговски транспорт през река Дунав. и

Pisaniyata otlyavo mogat da bŭdat otvoreni s MS Word. Ne predpochitaĭte da otvaryate s Notepad